Трамп розкритикував ЗМІ за «нечесне ставлення» до Флінна

Трамп розкритикував ЗМІ за «нечесне ставлення» до Флінна

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп розкритикував ЗМІ за «нечесне ставлення» до його колишнього радника з питань національної безпеки Майкла Флінна, який пішов через скандал, спричинений розмовою з російським дипломатом до вступу на посаду.

Про це президент США заявив 15 лютого під час спільної прес-конференції з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу, передає "Радіо Свобода".

Трамп назвав Флінна «чудовою людиною», зазначивши, що був засмучений через погане ставлення до екс-радника. Він також розкритикував тих, хто надав ЗМІ інформацію щодо Майкла Флінна, назвавши це «кримінальною дією».

У свою чергу лідери Конгресу заявили, що проведуть розслідування з приводу контактів між Росією і головними помічниками президента США Дональда Трампа в період до його вступу на посаду.

Нагадаємо: Флінн пішов у відставку пізно ввечері 13 лютого після того, як визнав, що ввів в оману високопосадовців із команди президента Трампа щодо змісту своїх контактів із послом Росії в США.

Флінн був відданим прихильником Трампа під час усієї виборчої кампанії 2016 року, але його зв’язки з Росією викликали занепокоєння серед інших радників 45-го президента США.

Білий дім після відставки Флінна назвав генерала у відставці Кіта Келлога виконувачем обов’язків радника з питань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-