Пенс сказав, які

Пенс сказав, які "нові можливості" доручив просувати Трамп

Укрінформ
Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп дійсно хоче "відкрити нову сторінку" у відносинах з російським керівництвом, зокрема, з метою протистояння викликам тероризму й спільній боротьбі з ІДІЛ.

Про це заявив у інтерв'ю телеканалу Fox News віце-президент США Майк Пенс.

"Те, на що налаштований президент Трамп, це відновлення американського лідерства на світовій арені, він прагне відкрити нову сторінку у відносинах з іншими державами по всьому світу, включаючи Росію", - зауважив віце-президент США.

Він уточнив, що йдеться про можливу взаємодію з росіянами в протистоянні новим "дуже серйозним викликам", які стоять перед усім світом. "Правда в тому, що ми повинні створювати нову коаліцію й нове партнерство з протистояння радикальному ісламському тероризму. Зокрема, Росія і США мають спільного ворога в особі ІДІЛ", - зазначив Пенс.

За його словами, президент Трамп поставив у пріоритет політики США консолідацію міжнародних зусиль, а також ресурсів всередині Сполучених Штатів для того, щоб знищити ІДІЛ, яке досі загрожує безпеці та надихає насильство всередині країни.

"Саме ці нові можливості президент Трамп доручив просувати, і я повністю підтримую його на цьому напрямі", - підсумував Пенс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-