Трамп два дні керуватиме Сполученими Штатами з Флориди

Трамп два дні керуватиме Сполученими Штатами з Флориди

Фото
Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вирушить на вихідні до свого маєтку в штаті Флорида Мар-а-Лаго, який представники його адміністрації почали називати "зимовим Білим домом", оскільки звідти Трамп має намір продовжувати керувати країною.

З відповідною заявою виступив у п'ятницю речник адміністрації президента США Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Цими вихідними президент перенесе діяльність Білого дому до "зимового Білого дому" в Мар-а-Лаго", - заявив речник адміністрації президента.

Він пояснив, що, перебуваючи у своєму маєтку, Дональд Трамп продовжить керувати процесами з використанням технологій зв'язку, а також проводити консультації зі своїми радниками.

Водночас, Спайсер поінформував, що новий американський лідер має намір відвідати в понеділок базу Військово-повітряних сил США Макділл поблизу міста Тампа, де розміщується штаб-квартира Центрального командування США (CENTCOM). Ця структура контролює американські сили, які діють у регіонах Близького Сходу, Північної Африки й Центральної Азії, у тому числі, в Сирії, Іраку й Афганістані.

Президента під час візиту на військову базу супроводжуватимуть голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Джо Данфорд і радник з питань національної безпеки Майкл Флінн.

Очікується, що в понеділок ввечері Дональд Трамп повернеться до Вашингтона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-