Трамп поговорив телефоном з Абе, Меркель і Путіним - Білий дім

Трамп поговорив телефоном з Абе, Меркель і Путіним - Білий дім

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп у суботу провів телефонні розмови з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, канцлером Німеччини Ангелою Меркель і російським президентом Володимиром Путіним.

Про це повідомив у Twitter речник адміністрації Шон Спайсер, передає Укрінформ.

"Під час розмови з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе президент США запросив його на зустріч в Білому домі 10 лютого", - зазначив Спайсер.

За його словами, ряд питань Трамп обговорив із федеральним канцером Німеччини Ангелою Меркель.

"Президент Сполучених Штатів розмовляє з канцлером Німеччини Ангелою Меркель з Овального кабінету. Дзвінок одному з п'яти глав держав за сьогодні", - написав речник.

Як стало відомо, лідери США і Німеччини спілкувалися приблизно 45 хвилин, після чого Дональд Трамп мав розмову з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Після 45-хвилинної розмови з канцлером Меркель президент Сполучених Штатів тепер здійснює третій із п'яти дзвінків главам держав, розмовляючи з російським президентом Путіним", - зауважив офіційний представник адміністрації Білого дому . 

Про деталі розмов з лідерами трьох країн, які вже відбулися в суботу, не повідомляється. Відомо, що президент США має намір цього дня поспілкуватися з керівниками Франції і Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-