Сербія затримала підозрюваних у спробі путчу в Чорногорії

Сербія затримала підозрюваних у спробі путчу в Чорногорії

Укрінформ
Глава МВС Сербії Небойша Стефанович повідомив про затримання двох чоловіків у зв'язку з підозрами в їхній причетності до спроби державного перевороту у Чорногорії.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Міністр внутрішніх справ Сербії підтвердив, що йдеться про Предраге Боджичевиче й Неманьє Ристич, які, як вважає слідство, намагалися повалити уряд Чорногорії після отримання ним у грудні 2015 року запрошення вступити в НАТО.

Влада Чорногорії раніше закликала Сербію заарештувати й видати Подгорице двох затриманих - для віддання під їх суд за причетність до спроби повалення державної влади у жовтні 2016 року.

Як повідомлялося, Неманья Ристич став широко відомий після публікації наприкінці минулого року фотографії, на якій він стоїть поруч з російським міністром закордонних справ Сергієм Лавровим під час одного з візитів вищого російського дипломата у Белград. Раніше головний прокурор Чорногорії назвав імена двох російських громадян - Владимира Попова й Едуарда Широкова, - підозрюваних в організації спроби перевороту у Подгориці.

Фото: Інтерпол

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-