Теракт в Єрусалимі: США закликають усіх дати сигнал про неприйнятність тероризму

Теракт в Єрусалимі: США закликають усіх дати сигнал про неприйнятність тероризму

Укрінформ
Офіційний Вашингтон рішуче засуджує теракт у Єрусалимі і закликає світ дати чіткий сигнал щодо неприпустимості виправдовування таких дій.

Про це йдеться у заяві Державного департаменту США, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми рішуче засуджуємо сьогоднішній жахливий напад терориста на автомобілі в Єрусалимі. Немає жодних виправдань таким жорстоким і безглуздим атакам", - наголошується в поширеному документі.

При цьому підкреслюється, що Сполучені Штати "засуджують звеличування тероризму сьогодні та будь-коли і закликають усіх дати чіткий сигнал, що тероризм не може бути прийнятним".

Американський уряд висловив співчуття сім'ям чотирьох ізраїльських солдатів, які загинули під час теракту, та висловив сподівання на повне й швидке одужання постраждалих.

Як повідомляв Укрінформ, у центрі Єрусалима, неподалік від стін Старого міста, вантажівка в'їхала у групу військовослужбовців, убивши щонайменше чотирьох і поранивши близько 15 осіб. Водій вантажівки, яким виявився палестинець зі Східного кварталу Єрусалима, "був нейтралізований". Правоохоронні органи Ізраїлю розцінюють напад як терористичний акт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-