В Єрусалимі визначили особу терориста, що врізався у групу військових

В Єрусалимі визначили особу терориста, що врізався у групу військових

Укрінформ
В Єрусалимі у неділю четверо солдатів - три жінки і один чоловік віком близько 20 років - були вбиті та 13 поранені, коли водій-палестинець  навмисно направив вантажівку у пішоходів.

Про це повідомляє Ynetnews.

Вантажівка з ізраїльськими номерними знаками, вкраденими з приватного автомобіля, раптом помчала у бік пішоходів, які очікували на автобусній зупинці, повідомляє поліція.

 "Терорист з’явився з боку вулиці Алар. Він помітив групу людей, які виходять з автобуса, що зупинився на набережній. Наскільки нам відомо, він прискорився і вдарив їх", - сказав прес-секретар поліції Єрусалиму Галіт Зів.

Терорист був застрелений декількома озброєними цивільними і двома солдатами, які перебували на місці події.

Палестинські джерела визначили терориста як Фаді аль-Канабіра, що виявився колишнім ув’язненим. Він мешкав на сході Єрусалима в районі Джебель Мукабер — сусіднім зі Талпіотом), де був скоєний теракт.

У той же час, прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що нападник був прихильником радикального угруповання «Ісламська держава», передає Радіо Свобода.

Як повідомлялося, у центрі Єрусалима, неподалік від стін Старого міста, вантажівка в'їхала у групу військовослужбовців, убивши щонайменше трьох і поранивши близько 15 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-