Із мерії Бухареста звільнили

Із мерії Бухареста звільнили "транспортне" керівництво за зимові відпустки

Укрінформ
Генеральна рада мерії Бухареста звільнила всіх керівників Управління автомобільного транспорту за безвідповідальне ставлення до службових обов'язків під час рясних снігопадів, що пройшли напередодні.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Якщо минулої зими керівництво підприємства ще абияк виконувало свої обов'язки, то нинішньої зими справи в цьому відомстві ведуться з рук дуже погано. Не кажучи вже про безвідповідальне ставлення керівництва підприємства, яке у цей складний зимовий період вирішило піти у відпустку, що неприпустимо для такого підприємства", - заявила мер Бухареста Габріела Фіря.

На місце звільнених шістьох керівників підприємства призначені інші люди, які відразу почали виконувати свої обов'язки, включаючи роботу з усунення наслідків снігової стихії.

Напередодні по всій Румунії пройшли рясні снігопади, що супроводяться  шквалистим вітром. Десятки автомобільних доріг по всій країні все ще залишаються заблокованими. Очікується, що шквальний вітер, швидкість якого сягає 100 км/год., стихне лише до вечора неділі, 8 січня.

Стовпчик термометра в окремих регіонах країни опустився до позначки мінус 25 градусів.

Як повідомили у кризовому штабі Міністерства транспорту Румунії, це найважча після 1990 року зима.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-