Додон анонсував свою зустріч із керівництвом невизнаного Придністров'я

Додон анонсував свою зустріч із керівництвом невизнаного Придністров'я

Укрінформ
Президент Молдови Ігор Додон зустрінеться в середу, 4 січня, з новим керівником невизнаної Придністровської Молдавської республіки Вадимом Красносельським.

Про це Ігор Додон написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Завтра, 4 січня 2017 року, в місті Бендери відбудеться робоча зустріч президента Республіки Молдова Ігоря Додона і керівника Придністров'я Вадима Красносельського", - написав Додон.

Інформацію про зустріч підтвердили і в прес-службі Вадима Красносельського, повідомивши, що в місті Бендери планується обговорити актуальні питання відносин між Кишиневом і Тирасполем, а також практичні аспекти, спрямовані на нормалізацію загальної атмосфери двосторонньої взаємодії.

Під час перебування Ігоря Додона в Придністров'ї заплановано також відвідання Храму Святого Благовірного князя Олександра Невського й Історичного військово-меморіального комплексу «Бендерська фортеця».

Це перша за останні кілька років зустріч керівників офіційного Кишинева і невизнаного Придністров'я. Остання зустріч між екс-прем'єром Молдови Кирилом Габуричем і колишнім лідером Придністров'я Євгенієм Шевчуком відбулася в Кишиневі в 2015 році.

Фото: dodon.md.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-