Держдеп: Операції зі знищення ІДІЛ мають тривати

Держдеп: Операції зі знищення ІДІЛ мають тривати

Укрінформ
Американський уряд рішуче засудив серію терактів у Багдаді та інших іракських містах, що за кілька останніх днів забрали життя понад півсотні людей, та наголосив на необхідності остаточного знищення ІДІЛ.

Про це йдеться в офіційній заяві Державного департаменту США, оприлюдненій у понеділок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ці жорстокі акти масового вбивства є нагадуванням про необхідність продовження операцій міжнародної коаліції проти ІДІЛ та усунення загроз, які створює це терористичне угруповання", - йдеться в заяві зовнішньополітичного відомства.

Крім того в документі наголошується, що Сполучені Штати "підтверджують свою прихильність підтримці уряду і народу Іраку в цій боротьбі, і залишаються прихильними зусиллям Глобальної коаліції щодо ураження та знищення ІДІЛ".

Нагадаємо: у суботу ІДІЛ вчинила подвійний теракт у комерційному районі міста Аль-Сінеко в Багдаді, в результаті якого загинули щонайменше 28 осіб.

У понеділок від серії атак, за які також взяла відповідальність ІДІЛ, загинуло щонайменше 35 невинних цивільних і поранено десятки інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-