Всі основні фрагменти літака Ту-154, що розбився, підняли на поверхню - ЗМІ

Всі основні фрагменти літака Ту-154, що розбився, підняли на поверхню - ЗМІ

Укрінформ
Рятувальники підняли на поверхню всі основні фрагменти російського літака Ту-154, що розбився; уламки знаходяться на спеціальному майданчику, де фахівці проведуть "викладку" повітряного судна.

Про це повідомив РІА Новини джерело в російських силових структурах.

"За його словами, основна фаза пошуково-рятувальної операції на місці катастрофи лайнера завершена. Співрозмовник агентства додав, що рятувальники знайшли тіла 19 загиблих, 17 з них вже доставлені в Москву для впізнання. У лабораторії, де пройде генетична експертиза, також перебувають виявлені фрагменти тіл", - йдеться в повідомленні агентства.

Джерело РИА Новости раніше повідомило, що комісія вивчає кілька версій причин аварії, серед яких неякісний ремонт літака на заводі, технічні неполадки на борту літака, помилка пілотів, теракт і потрапляння птахів у двигун. Пріоритетної версії поки немає.

Літак Ту-154 Міноборони РФ, що прямував до Сирії, 25 грудня незабаром після вильоту з аеропорту Адлер впав у Чорне море. На його борту знаходилися військовослужбовці, журналісти, голова фонду "Справедлива допомога" Єлизавета Глінка (доктор Ліза) та артисти ансамблю імені Александрова, які прямували на авіабазу Хмеймим. Всього на борту літака було 92 людини.

За фактом аварії СК РФ відкрив кримінальну справу за ст. 351 КК РФ ("Порушення правил польотів або підготовки до них, що спричинило по необережності смерть людини або інші тяжкі наслідки").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-