Резиденцію Трампа в Нью-Йорку евакуювали

Резиденцію Трампа в Нью-Йорку евакуювали

Укрінформ
Відома будівля в центрі Нью-Йорка Trump Tower, яку обраний президент США використовує в якості своєї резиденції, а також для розміщення офісів перехідної команди, була евакуйована через знайдену всередині будівлі невідому сумку.

Інцидент стався у вівторок у другій половині дня, повідомляє The Washington Post.

"Trump Tower, місце, де обраний президент Дональд Трамп має дім, бізнес і офіси перехідної команди в Нью-Йорку, був частково евакуйований у вівторок після виявлення підозрілого пакету", - зазначається в повідомленні.

Поліція після перевірки його вмісту підтвердила, що він не становить загрози.

Сам Дональд Трамп не був присутній в цей час у будівлі, оскільки він перебуває у власному маєтку на курорті в Мар-а-Лаго у штаті Флорида.

Відповідно до угоди з муніципалітетом, лобі Trump Tower є доступним для людей з 8-ї ранку до 10-ї вечора. Це перетворилося на видовищне шоу для туристів, які приходять у будівлю майже як на екскурсії. Після того, як був виявлений пакет з невідомим вмістом біля одного з магазинів, відділ саперів поліції Нью-Йорка відреагував негайно. Поліція незабаром визначила, що у ньому були дитячі іграшки та "нічого небезпечного для життя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-