Обама: Рейган перевернувся б у труні, дізнавшись про підтримку республіканцями Путіна

Обама: Рейган перевернувся б у труні, дізнавшись про підтримку республіканцями Путіна

Укрінформ
Ентузіазм республіканських виборців щодо Путіна, на якому акцентував свою увагу під час президентських перегонів Дональд Трамп, глибоко розчарував би колишнього президента Рональда Рейгана, якби він був живий.

На цьому наголосив під час підсумкової прес-конференції в п'ятницю президент США Барак Обама, передає власний кореспондент Укрінформу.

"За опитуванням, які деякі з вас бачили – зараз було лише одне опитування, але це досить достовірне джерело – 37 відсотків виборців-республіканців схвалюють (політику – ред.) Путіна", - зазначив Обама.

Він підкреслив, що це більше третини з числа виборців, прихильників Республіканської партії, які підтримують колишнього працівника КДБ.

"Рональд Рейган перевернувся б у своїй могилі" – підкреслив нинішній президент США.

При цьому він звернув увагу, що деякі республіканці пропонують наблизитися у відносинах з кремлівським керівництвом. У цьому зв'язку він вкотре під час свого виступу згадав про втручання російських спецслужб у президентські вибори в США цього року, що зрештою посприяло перемозі кандидата від республіканців Дональда Трампа.

"Росіяни не можуть змінити нас або значно послабити нас. Вони є меншою країною, вони є більш слабкою країною, їхня економіка нічого не виробляє з того, що хтось хоче купити, крім нафти, газу та зброї", - заявив американський лідер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-