Додон запропонував лідеру невизнаного Придністров'я зустріч

Додон запропонував лідеру невизнаного Придністров'я зустріч

Укрінформ
Обраний президент Молдови Ігор Додон запропонував обраному лідеру невизнаного Придністров'я Вадиму Красносельскому зустрітися в Тирасполі (адміністративний центр регіону) і обговорити проблеми, що накопичилися.

Про це Додон написав на своїй сторінці в Facebook.

«Я щиро вітаю Вадима Миколайовича з цією перемогою і пропоную йому провести впродовж найближчих тижнів зустріч в Тирасполі. У нас накопичилося чимало тем для обговорення. Я вірю, що спільними зусиллями нам вдасться зрушити процес придністровського врегулювання з мертвої точки», - написав Додон.

Обраний президент Молдови висловив сподівання, що обрання Вадима Красносельського відкриває нову сторінку у відносинах між Кишиневом і Тирасполем.

«На обох берегах Дністра живуть представники одного народу. В нашій спільній історії були складні періоди, але я вірю, що нас об'єднує набагато більше, ніж роз'єднує», - підсумував Додон.

Як повідомляв Укрінформ, на минулих в невизнаному Придністров'ї так званих президентських виборах перемогу здобув голова Верховної ради Придністров'я Вадим Красносельський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-