Трамп визначився з кандидатурою міністра внутрішньої безпеки – ЗМІ

Трамп визначився з кандидатурою міністра внутрішньої безпеки – ЗМІ

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп, який продовжує формувати свою адміністрацію, прийняв рішення призначити генерала Джона Келлі главою Міністерства внутрішньої безпеки США.

Про це повідомив у середу з посиланням на джерела в перехідній команді обраного президента телеканал CBS News.

"Келлі є третім генералом, якого призначає обраний президент – разом із генералом Джеймсом Маттісом, що може стати наступним міністром оборони в адміністрації Трампа, а також генерал-лейтенантом Майклом Флінном, який став радником з питань національної безпеки", - зауважується в повідомленні.

При цьому зазначається, що офіційно рішення про обрання генерала Келлі главою Міністерства нацбезпеки буде оголошено ближчими днями.

Келлі, як і генерал Маттіс, служив у морській піхоті та має репутацію прямолінійної людини. До початку нинішнього року генерал Келлі він був командуючим Південного командування США. На цій посаді він очолював американські військові операції в Південній і Центральній Америці.

Серед іншого, до послужного списку  Келлі входить досвід командування американськими військами в Іраку, він також був помічником міністрів оборони Леона Панетти і Роберта Гейтса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-