Трамп вдруге поговорив із Ромні: інтрига щодо держсекретаря залишається

Трамп вдруге поговорив із Ромні: інтрига щодо держсекретаря залишається

Укрінформ
Дональд Трамп вдруге поспілкувався зі своїм колишнім критиком, екс-кандидатом у президенти від республіканців в 2012 році Міттом Ромні, який розглядається як один з основних претендентів на посаду держсекретаря в новій адміністрації США.

Зустріч відбулася у вівторок ввечері в одному з найдорожчих ресторанів Нью-Йорка й тривала понад дві години, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я провів чудовий вечір із Трампом, обраним президентом. Ми мали ще одну розмову про справи в рамках світової політики, і ці дискусії, які я мав з ним, були повчальними, цікавими й привабливими, мені вони дуже сподобалися", - зауважив Ромні після вечері.

Він не відповів прямо щодо пропозиції від майбутнього керівника Білого дому очолити Держдепартамент, однак висловив сподівання, що "обраний президентом Трамп є саме тією людиною, що може привести (країну – Ред.) до кращого майбутнього".

Дональд Трамп, зі свого боку, вже звично не став коментувати зустріч, обмежившись короткою неоднозначною фразою: "Ми подивимося, що станеться".

Нагадаємо, під час виборчої кампанії нинішнього року Мітт Ромні різко негативно висловився на адресу Трампа, назвавши його "аферистом", "шахраєм" та іншими образливими словами. Тим не менше, обраний президент тиждень тому висловив готовність розглянути кандидатуру Ромні на посаду голови Держдепу у своєму кабінеті, враховуючи його досвід, популярність серед республіканців та авторитет у партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-