Лідер канадської опозиції запевнила у підтримці України

Лідер канадської опозиції запевнила у підтримці України

Укрінформ
Найбільша опозиційна Консервативна партія Канади завжди допомагатиме Україні протистояти російській агресії.

Про це заявила тимчасовий лідер Консервативної партії Рона Амброз після зустрічі із віце-прем'єр-міністром із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванною Климпуш-Цинцадзе.

«Зустрілася із українським віце-прем'єр-міністром Іванною Климпуш-Цинцадзе та її командою. Запевнила її, що Консервативна партія Канади завжди разом із Україною протистоятиме російській насильницькій агресії та окупації», - написала Амброз на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо: віце-прем'єр-міністр Іванна Климпуш-Цинцадзе щойно завершила кількаденний візит до Канади. Вона встигла зустрітися із главою комітету із закордонних справ та міжнародного розвитку федерального парламенту Канади Робертом Ноултом, представником МЗС у парламенті Памелою Голдсміт-Джонс, міністром імміграції, громадянства та біженців Джоном Маккалумом, міністром оборони Харджитом Саджаном, начальником штабу оборони Джонатаном Венсом, членами парламентської групи дружби між Канадою та Україною, президентом Конгресу українців Канади Павлом Гродом та багатьма іншими впливовими особами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-