В Одесі затримали квартирних злодіїв-гастролерів

В Одесі затримали квартирних злодіїв-гастролерів

Укрінформ
Учасниками дивних перегонів став сьогодні поліцейський патруль в центрі Одеси. Назустріч працівникам правоохоронних органів бігли двоє чоловіків, яких наздоганяв третій.

Як повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції, патрульні зупинили всіх трьох і один з них повідомив, що має двох інших, що обікрали його квартиру.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

"Після огляду квартири і місця, де були затримані двоє правопорушників, у них вилучили викрутку, ліхтарик, золоті сережки та дві обручки потерпілих мешканців квартири, які зловмисники встигли викрасти до приходу господарів додому. Як з'ясувалося, правопорушники проникли до помешкання шляхом пошкодження замка вхідних дверей. Поки злодії нишпорили в квартирі в пошуках цінностей, власники житла повернулися додому. Зловмисники через балкон покинули квартиру, розташовану на другому поверсі. А навздогін кинувся господар", - розповіли в поліції.

Злодії разом з потерпілими були доставлені в Шевченківський поліцейський відділок, де встановлені їх особи. 36- та 28-річний громадяни однієї з кавказьких країн пострадянського простору, один з яких за вчинення аналогічного злочину раніше був оголошений в міжнародний розшук.

Тепер обох затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-