У США вчителя відсторонили від уроків за порівняння Трампа з Гітлером

У США вчителя відсторонили від уроків за порівняння Трампа з Гітлером

Укрінформ
Вчителя історії в штаті Каліфорнія тимчасово відсторонили від викладання після скарги, що він на уроках порівнював обраного президента Дональда Трампа з колишнім лідером фашистської Німеччини Адольфом Гітлером.

Про це повідомив у понеділок американський центральний телеканал Fox News із посиланням на місцеву газету Monterrey Herald.

"Франка Наварро попросили піти в відпустку посеред дня четверга після того, як один із батьків відправив лист до старшої школи Mountain View, висловивши занепокоєння з приводу порівняння", - зазначається в публікації.

Наварро викладав у Mountain View протягом 40 років та є фахівцем з питань Голокосту. "Він розповів газеті, що керівництво школи не розкриває деталей, що стосуються батьківської скарги", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як зазначив сам учитель, у школі відмовилися перевірити план його уроку. "Все, що я говорю про це, грунтується на фактах. Вони можуть піти й перевірити все. Це неможна назвати пропагандою чи упередженістю, якщо все засновано на реальних фактах", - наголосив викладач.

Адміністрація школи спочатку запропонувала Наварро повернутися до роботи наступної середи, але потім йому дозволили приступити до занять у понеділок – після того, як петицію на підтримку вчителя підписали понад тисяча людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-