Теракт на авіабазі НАТО в Афганістані: більшість жертв - американці

Теракт на авіабазі НАТО в Афганістані: більшість жертв - американці

Укрінформ
Вибух на базі НАТО в Баграмі (Афганістан), який спричинив терорист-смертник, забрав життя щонайменше чотирьох людей та призвів до поранень ще 16, більшість із яких – американські військовослужбовці.

Глава Пентагону вже засудив теракт, наголосивши при цьому, що він не зупинить США, які допомагають Афганістану захистити власне майбутнє, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Терорист-смертник забрав життя двох військовослужбовців США, а також двох американців з числа обслуговуючого персоналу, які працювали на базі. В результаті вибуху отримали поранення ще 16 американських військових і один польський солдат, які перебувають там в рамках місії НАТО", - зауважили з цього приводу в Міністерстві оборони США.

Глава Пентагону Ештон Картер з цього приводу наголосив, що військовий захист залишається головним пріоритетом США в Афганістані. Він також зауважив, що по інциденту буде проведено розслідування з метою визначення подальших кроків для зміцнення захисту своїх об'єктів.

Як повідомляв Укрінформ, на найбільшій базі НАТО в Афганістані поблизу міста Баграм прогримів вибух. У перших повідомленнях йшлося про трьох загиблих та 13 поранених. Інцидент стався біля їдальні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-