Трамп виграв три ключових штати, перемога Клінтон під великим питанням

Трамп виграв три ключових штати, перемога Клінтон під великим питанням

Укрінформ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп виграв виборчу боротьбу у трьох ключових штатах Америки, що ставить під сумнів можливість перемоги Хілларі Клінтон у перегонах за головну посаду в Білому домі.

Про це інформує центральний американський телеканал CNN.

"Дональд Трамп зробив суттєвий крок до головування в Білому домі в вівторок, вигравши битву у вирішальних для перемоги штатах Флорида, Північна Кароліна і Огайо", - зазначає телеканал.

Перемога в Огайо стала особливо важливою для Трампа, оскільки жоден республіканець ще не отримував президентства без підтримки цього штату. Північна Кароліна стала серйозним ударом по Клінтон, яка завзято боролася за підтримку її жителів та провела заключний мітинг своєї кампанії зранку вівторка.

Тим часом, за прогнозами CNN, кандидат від демократів має отримати перемогу в іншому ключовому штаті – Невада, що залишає їй шанси додати голосів виборщиків до своєї електоральної скарбниці.

Сезон виборів, який не міг бути передбаченим з самого початку, залишив таку тенденцію до самого завершення процесу голосувань. Трамп має дедалі більш реальні шанси отримати 270 голосів виборщиків, необхідних для перемоги, констатує телеканал. І навіть якщо виграє Хілларі Клінтон, різниця, очевидно, буде мінімальною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-