Трамп навіть у день виборів допускає оскарження результатів

Трамп навіть у день виборів допускає оскарження результатів

Укрінформ
Кандидат від республіканців Дональд Трамп зауважив, що залишає за собою можливість оскаржити результати нинішніх президентських виборів у разі програшу з мінімальним відставанням.

Про це він заявив у вівторок у інтерв'ю американському радіо Tampa Bay, пише CNN Politics.

"Так, якщо я побачу, що деякі речі були неправильними", - відповів Трамп на запитання, чи оскаржуватиме він результати, якщо різниця буде мінімальною.

"Коли я звернув увагу на це кілька місяців тому, Обама та інші говорили: "О, це основа нашої країни". Але вісім років тому, він (Обама – ред.) стверджував, що результати в Чикаго були сфальсифіковані", - продовжив кандидат від республіканців.

Очевидно, він мав на увазі відео 2008 року з висловлюванням сенатора Барака Обами, зазначає видання. Тоді майбутній президент засудив тих республіканців і демократів, які намагалися "нахилити" результати виборів кожен у свій бік та говорив про те, як провести розслідування фальсифікацій і усунути взагалі таку можливість у майбутньому.

Продовжуючи інтерв'ю на радіо Tampa Bay, Трамп висловив сподівання, що нинішні вибори все ж пройдуть справедливо. Водночас, у спілкуванні з іншим ЗМІ у вівторок кандидат-мільярдер, обговорюючи те саме питання, наголосив, що "хоче побачити, як проходить процес", перш ніж приймати або оскаржувати результати президентських виборів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-