У Трампа допускають, що підуть до суду в разі поразки на виборах

У Трампа допускають, що підуть до суду в разі поразки на виборах

Укрінформ
Кандидат у віце-президенти США від республіканців Майкл Пенс заявив, що кампанія Дональда Трампа визнає результати голосувань, якщо вони будуть чіткими, але мають намір оскаржити їх у разі виникнення спірних моментів.

На цьому він наголосив у неділю, за два дня до виборів у США, виступаючи у прямому ефірі на передачі "Fox News Sunday".

"Я думаю, обидві кампанії (республіканців і демократів – ред.) мають абсолютно чітку позицію, що в разі спірних результатів, вони залишають за собою всі законні права та засоби правового захисту", - відповів Пенс на пряме запитання ведучого, чи визнає Трамп підсумок голосувань у разі поразки.

При цьому Пенс повторив тезу свого лідера про те, що американські медіа не об'єктивні щодо кандидата-мільярдера. "Американський народ висловить свою думку на виборах, які пройдуть 8 листопада. Але американці втомилися від очевидної упередженості національних медіа", - заявив він.

Як повідомляв Укрінформ, Дональд Трамп останнім часом дуже часто називає вибори у США "фальсифікованими", а ЗМІ, які не підтримують його – "продажними". Кілька тижнів тому він заявив, що визнає вибори лише в разі своєї перемоги, що спричинило хвилю обурень у американському суспільстві через те, що мільярдер ставить під сумнів принцип американської демократії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-