Байден вважає успіхом е-декларування в Україні – Білий дім

Байден вважає успіхом е-декларування в Україні – Білий дім

Укрінформ
За результатами розмови Віце-президента США Джо Байдена і Прем'єр-міністра України Володимира Гройсамна в Вашингтоні звернули увагу на реформи, успіх е-декларування, збереження незалежності НАБУ та приватизації держпідприємств.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, оприлюдненому Білим домом у четвер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Віце-президент привітав успішне запровадження системи електронного декларування статків в Україні та високо оцінив незмінну тверду підтримку реформ прем'єр-міністром Гройсманом, у тому числі, у сфері охорони здоров'я та освіти", - йдеться в документі.

Крім того, зауважується, що сторони домовились про "важливість подальшого прогресу реформ", особливо щодо збереження незалежності Національного антикорупційного бюро.

"Це необхідно, передусім, для того, щоб просуватися в плані надійної, прозорої та конкурентної приватизації ключових державних підприємств, а також дотримуватися всіх зобов'язань перед МВФ", - підкреслили в Вашингтоні.

Як повідомляв Укрінформ, Джо Байден і Володимир Гройсман мали розмову телефоном у четвер, 3 листопада. За інформацією українського уряду, сторони також скоординували подальшу взаємодію щодо залучення необхідної допомоги і сприяння з боку США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-