Прихильники Санду засудили

Прихильники Санду засудили "кримську" заяву Додона

Укрінформ
Лідер Ліберально-демократичної партії Молдови Віорел Чиботару вважає, що країні не потрібний президент, який заявляє про те, що "Крим належить Росії".

Про це він заявив на брифінгу кандидата на пост президента від правих сил Майї Санду, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"Молдові не потрібний президент, який визнає Крим російським і при якому у нас закриються кордони з Україною. Країні потрібний президент, здатний об'єднати всіх громадян під прапором боротьби з корупцією, демократії і свободи", - заявив Чиботару, партія якого підтримує єдиного кандидата від правих сил на пост президента Майю Санду.

 Кандидат у президенти Молдови, голова партії "Дія і солідарність" Майя Санду наголосила, що, "керуючись нормами демократії, вона в усьому визнає плюралізм думок, незалежно від політичних поглядів, і готова стати президентом усіх громадян Молдови".

Як повідомлялося, у неділю, 30 жовтня, в Молдові відбулися чергові, всенародні вибори президента.

Згідно з попередніми даними, після обробки 99,42% бюлетенів за кандидата від Партії соціалістів Ігоря Додона проголосували 48,26% виборців, за представника партії "Дія і солідарність" Майю Санду - 38,42%.

Згідно із законодавством, другий тур виборів пройде в неділю, 13 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-