У стрілянині під Вашингтоном загинуло двоє підлітків

У стрілянині під Вашингтоном загинуло двоє підлітків

Укрінформ
Щонайменше, двоє підлітків померли від стрілянини, ще четверо осіб зазнали поранень в інциденті із застосуванням вогнепальної зброї, що стався в неділю вночі в околицях Вашингтона.

Про це йдеться в повідомленні американського телеканалу NDC Washington.

"Двоє підлітків віком 14 і 18 років були вбиті, четверо інших отримали поранення в результаті стрілянини в місті Кепітал Хейтс, штат Меріленд", - йдеться в повідомленні із посиланням на інформацію правоохоронців.

Інцидент стався в ніч на неділю на одній із автомобільних стоянок. Коли правоохоронці прибули за викликом о 2:45 ночі, вони знайшли там шестеро людей з вогнепальними пораненнями, констатували в поліції.

Двоє з числа поранених отримали серйозні травми й наразі залишаються в лікарні. Причому, одна людина перебуває у тяжкому стані. Ще двом була надана перша медична допомога, після чого їх відпустили додому.

Правоохоронці проводять розслідування інциденту, однак вихідних даних для затримання винних поки недостатньо. У цьому зв'язку поліція пропонує винагороду в розмірі до $25 тис. за інформацію, що посприяє затриманню та висуненню обвинувального вироку.

Містечко Кепітал Хейтс є невеликим населеним пунктом, яке має адміністративну межу зі столичним округом Колумбія (м. Вашингтон).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-