Російська влада переполошилася через нову емблему української розвідки

Російська влада переполошилася через нову емблему української розвідки

Укрінформ
Нова емблема розвідки України наробила переполоху у російських високопосадовців.

Як пише "Эхо Москвы", голова комітету ради федерації РФ з міжнародних справ Костянтин Косачов заявив, що в емблемі з совою "сконцентрована вся суть української політики щодо Росії".

Віце-прем'єр уряду РФ Дмитро Рогозін в Твіттері написав: "Звертаю увагу на дебільну символіку українських силовиків".

Як пише Gordon.ua, депутат Держдуми Віталій Мілонов назвав емблему "військовим викликом".

"Або це позиція України, що вони націлюють тупий складаний ножичок своєї розвідки, або це непорозуміння, що якийсь свідомітий патріот перестарався, малюючи свої якісь емблемки. Тут необхідно вимагати чітких пояснень. Тому що, по суті справи, на сьогоднішній день це оголошення війни. Це військовий виклик в наш бік", – заявив Мілонов.

Водночас у групі "Інформаційні війська України", створеній при Міністерстві інформаційної політики, прокоментували символіку нової емблеми українських військових розвідників. 

"Військова доктрина України свідчить, що московський режим - головний ворог української держави. Емблема українських військових розвідників, яка це уособлює, дуже обурила оточення Володимира Путіна. Адже сова, як відомо, поїдає кажанів (символ розвідки РФ), а напис на українській емблемі ("Мудрий пануватиме над зірками") обіграє і тяжіє над девізом росіян "вище тільки зірки", - наголошується в повідомленні.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-