Кандидат у президенти Молдови: Схоже, правляча партія підтримує Додона

Кандидат у президенти Молдови: Схоже, правляча партія підтримує Додона

Укрінформ
Керівник партії «Дія і солідарність», екс-міністр освіти Молдови Майя Санду назвала відмову лідера Демократичної партії Маріана Лупу від подальшої участі у президентських перегонах «підлим і відчайдушним жестом».

Так вона прокоментувала на своїй сторінці у Facebook рішення правлячої Демократичної партії про зняття свого кандидата, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові. 

«Цирк триває. Плахотнюк (Влад Плахотнюк є одним з лідерів Демпартії. – Ред.) злякався,  що голосування покаже, наскільки низький рівень довіри громадян на виборах до представника влади – Маріана Лупу. Це відчайдушний жест, який підтверджує, що Додон (кандидат в президенти від проросійської Партії соціалістів Ігор Додон. – Ред.) є кандидатом, якого бажає Плахотнюк, оскільки з ним він зможе домовлятися», - написала Санду.

Вона зазначила також, що подальша її підтримка з боку Демпартії, у тому числі і через контрольований Плахотнюком медіахолдинг, може скомпрометувати її як кандидата в президенти.

Раніше представник правлячої Демократичної партії Маріан Лупу заявив про відмову від подальшої участі у виборах на користь єдиного проєвропейського кандидата.

Як повідомляв Укрінформ, 30 жовтня в Молдові пройдуть чергові всенародні вибори президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-