"Щит Євфрату": Туреччина знищили понад 100 об'єктів ІДІЛ і курдів

Укрінформ
ЗС Туреччини на 64-й день операції "Щит Євфрату" завдали ударів по більш як 100 об'єктах терористів "Ісламської держави" та Партії "Демократичний союз" (сирійське крило Робітничої партії Курдистану) у Сирії.

Про це повідомляє агентство Anadolu із посиланням на Генштаб ЗС Туреччини. 

“ЗС Туреччини у рамках операції "Щит Євфрату" нанесли удари по 99 об'єктах терористів ДАЕШ та 18 об'єктах терористів PYD (сирійське крило PKK) у Сирії", - йдеться у повідомленні.

Відзначається також, що сили опозиції продовжують просування у районі Маре, де напередодні було забезпечено контроль над поселеннями Талл Наїф, Талл Каладжах, Кассар і Тілтанах, які розташовані на південь від селища Актарін. Одночасно проводяться роботи щодо розмінування звільнених територій.

Загалом з 24 серпня, коли розпочалася операція «Щит Євфрату», у Сирії звільнили 163 населені пункти, забезпечено контроль над територією площею 1300 квадратних кілометрів.

Як повідомляв Укрінформ, 26 жовтня уряд Башара Асада на півночі Сирії розбомбив повстанців, підтримуваних Туреччиною, яка вже понад два місяці проводить у Сирії військову операцію "Щит Євфрату".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-