Анкара обіцяє $1,3 мільйона за

Анкара обіцяє $1,3 мільйона за "голову" одного з лідерів FETO

Укрінформ
МВС Туреччини повідомило про те, що імена 37 членів терористичного течії Фетуллаха Гюлена (FETO) включені до списку розшукуваних осіб. За затримання вісьмох із них обіцяно грошову винагороду.

Про це повідомляє агентство Anadolu.

"Імена 37 членів терористичної течії Фетуллаха Гюлена включені в список розшукуваних осіб. Імена вісьмох з них включені до "червоної" категорії найбільш небезпечних злочинців, за затримання яких обіцяно грошову винагороду в розмірі чотирьох мільйонів турецьких лір ($1,3 млн)", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що до цього списку увійшло й ім'я Аділя Оксюза, який був активним учасником спроби перевороту 15 липня в Туреччині.

 "На мій погляд, життя цього терориста не варте абсолютно нічого. Але для того, щоб наша боротьба з тероризмом була успішною, ми повинні знаходити таких зрадників, де б вони не ховалися. У нас немає точної інформації про те, що він втік за кордон", - прокоментував глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу рішення про грошову винагороду за "голову" Оксюза.

Раніше повідомлялося, що Турецька влада затримала племінника і племінницю опозиційного ісламського проповідника Фетхуллаха Гюлена, якого Анкара звинувачує в організації спроби військового перевороту в країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-