Brexit: автономні уряди не можуть на свій розсуд домовлятися з ЄС - Мей

Brexit: автономні уряди не можуть на свій розсуд домовлятися з ЄС - Мей

Укрінформ
Автономні уряди Британії не мають підривати позицію країни щодо виходу з Європейського Союзу і не повинні проводити свої власні переговори з ЄС.

На цьому наголосила прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей на зустрічі з главами урядів Шотландії, Північної Ірландії та Уельсу, повідомляє Reuters з посиланням на речницю прем’єра.

"Ми дали чітко зрозуміти, що маємо працювати разом задля забезпечення найкращого можливого варіанту для всієї країни, і ми очікуємо, що представники автономних урядів діятимуть відповідно і не підриватимуть позицію Об’єднаного Королівства", - зазначила речниця.

Крім того, представниця Мей наголосила, що важливо уникати встановлення торговельних бар’єрів всередині Об’єднаного Королівства.

Нагадаємо, сьогодні прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей зустрілася з главами урядів Шотландії, Північної Ірландії та Уельсу вперше з грудня 2014 року.

Раніше повідомлялося, що перший міністр Шотландії Нікола Стерджен представила для консультацій проект закону, який передбачає, що референдум про незалежність Шотландії відбудеться до виходу Британії з ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-