Трампу знову дісталось від жінки Обами

Трампу знову дісталось від жінки Обами

Укрінформ
Перша леді США Мішель Обама у четвер вдруге піддала різкій критиці кандидата в президенти від Республіканців Дональда Трампа, цього разу через його образливі висловлювання про жінок.

Про це пише в четвер впливове американське видання The Hill .

"Він принижує і ображає жінок, неначе ми є об'єктами, створеними виключно для задоволення й розваги, а не люди, гідні любові й поваги", - наголосила перша леді під час мітингу прихильників Гілларі Клінтон у місті Фенікс, штат Арізона. Дружина президента також дорікнула мільярдеру за його ставлення до меншин, зауваживши, що він відірваний від реального життя та має "інший набір цінностей", ніж більшість американців. 

Промова Мішель Обами прозвучала після того, як Трамп потрапив під черговий шквал критики через те, що назвав свого суперника по перегонах Гілларі Клінтон "противною жінкою" під час дебатів напередодні. Крім того, у четвер про себе публічно заявила ще одна жертва сексуальних домагань мільярдера, зауважує видання.

Як повідомляв Укрінформ, перша леді США тиждень тому публічно засудила Дональда Трампа через сексуальний скандал та його реакцію на події. Мішель Обама назвала непристойні висловлювання мільярдера "шокуючими", "образливими" й таким, що не відповідають стандартам людської гідності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-