Президент Філіппін показав нецензурний жест і вилаявся на адресу ЄС

Президент Філіппін показав нецензурний жест і вилаявся на адресу ЄС

Відео
Укрінформ
Президент Філіппін Родріго Дутерте різко вилаявся на адресу Європейського Союзу після того, як Європарламент закликав уряд країни "покласти край" вбивствам підозрюваних у контрабанді наркотиків.

Так, минулого тижня Європарламент закликав до суворого контролю за порушеннями прав людини на Філіппінах після публічних заяв Дутерте про його "війну з наркотиками", інформує Al Jazeera.

"Я прочитав осуд Європейського Союзу. Я кажу їм:" F*ck you", - сказав Дутерте на суміші філіппінської та англійської мови під час виступу перед місцевими бізнесменами у вівторок.

Дутерте описав країни ЄС, як лицемірів, які "мають нахабство засуджувати мене". Він наголосив, що Євросоюз намагається "спокутувати провину" за свої гріхи і "почуття провини" за те, що в минулому окуповували інші країни.

"Повторюю, F*ck you!", - сказав Дутерте і підняв праву руку та показав середній палець під оплески аудиторії.

Зазначається, що з 30 червня, коли Дутерте вступив на посаду, понад 3500 людей були вбиті в ході поліцейських операцій і нападів з боку невідомих осіб.

Як повідомлялося, з липня – до вересня Дутерте вже встиг брутально обізвати і президента США Барака Обаму, і главу ООН Пан Гі Муна, і, навіть Папу Римського.

Фото: ВВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-