Трамп виступив на Russia Today з критикою Обами

Трамп виступив на Russia Today з критикою Обами

Укрінформ
Кандидат-мільярдер від Республіканської партії США  Дональд Трамп виступив на російському телеканалі Russia Today, що фінансується урядом РФ, спробувавши розкритикувати дії адміністрації Обами в Іраку.

Трамп дав інтерв'ю по телефону ведучому Ларрі Кінгу.

"Гілларі Клінтон з її політикою і Барак Обама, знаєте, от подивіться, ми б ніколи не пішли в Ірак. Крапка. Ми б ніколи не пішли", - почав формулювати свою думку Трамп.

На репліку ведучого, що це було при президентові Буші, республіканець відповів: "Оскільки ми ввели війська, Ларрі, ми не повинні були виводити їх так, як ми це зробили. І те, як вони вийшли насправді, спричинило появу ІДІЛ, якщо ви про це. Ми вивели (війська – ред.) у такий жахливий й дурний спосіб замість того, щоб залишити певні сили там".

Ведучий знову виправив Трампа, що графік виведення військ був затверджений при Буші. Після невеликої паузи кандидат відповів: "Давайте дивитися в майбутнє. Це є катастрофою для нас. Близький Схід, і ця країна (Ірак – ред.) є катастрофою для нас".

Крім того, Трамп висловив невдоволення американськими ЗМІ, які висвітлюють його кампанію. На запитання про те, що найбільше здивувало його в політичному процесі, він відповів: "Ну, я думаю, нечесність у засобах масової інформації".

Кандидат кілька разів наголошував, що ЗМІ були "неймовірно нечесними" з ним у нинішніх перегонах. "Я маю на увазі, що вони візьмуть вашу заяву, яка є досконалою, та різатимуть її, розбиватимуть та скорочуватимуть, або продовжуватимуть чи робитимуть щось іще", - пояснив Трамп. І раптом, за його словами, "все виглядає не так добре, як було, коли ви говорили".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-