Держдеп викрив Росію у брехні

Держдеп викрив Росію у брехні

Укрінформ
Державний секретар Джон Керрі не має наміру найближчим часом летіти до Женеви для зустрічі із міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим.

Про це заявив заступник речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає кореспондент Укрінформу.

«Я не коментуватиму мотивацію російського МЗС, його наміри та хід думок. Все, що я можу сказати від імені Держсекретаря Керрі, що наразі ми не можемо оголосити про жодну подорож», - сказав Тонер.

Він підтвердив факт проведення телефонної розмови між Керрі та Лавровим, але наголосив, що прогрес по угоді щодо припинення вогню у Сирії ще недостатній для остаточних домовленостей.

«Держсекретар залишається рішуче налаштованим продовжувати зусилля із вирішення решти проблем, аби досягти угоди щодо Сирії, яка забезпечить стійке припинення вогню, доступ гуманітарної допомоги та дозволить відновити перемовини у Женеві. Ми сподіваємося досягти цього, але поки не дійшли згоди щодо угоди, яка вдовольнятиме наші основні завдання», - зазначив представник Держдепу.

Нагадаємо: МЗС Росія вчора поширив повідомлення про те, що Держсекретар Керрі та глава МЗС Росії Сергій Лавров провели телефонну розмову та домовилися зустрітися у Женеві 8-9 вересня для обговорення деталей угоди щодо Сирії.

ФОТО: RUSSIAN.RT.COM

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-