Олланд закликав Британію почати процедуру виходу з ЄС до кінця року

Олланд закликав Британію почати процедуру виходу з ЄС до кінця року

Укрінформ
Президент Франції Франсуа Олланд заявив про те, що владі Великобританії варто до кінця 2016-го року розпочати процедуру виходу країни зі складу Європейського союзу.

Про це пише The Wall Street Journal

"Я обговорив це питання з прем'єр-міністром Терезою Мей і дав зрозуміти, що якщо Британія не розпочне процедуру виходу з ЄС наприкінці року, будь-які затримки зроблять негативний вплив на Велику Британію і на країни ЄС", - зазначив Олланд.

Він вважає, що затягування цього процесу призведе до негативних наслідків для економіки Великої Британії та інших країн. Олланд додав, що в майбутньому він хоче бачити Велику Британію близьким партнером Євросоюзу.

Нагадаємо, що 23 червня у Великій Британії пройшов референдум з питання виходу з Євросоюзу. Прихильники Brexit перемогли з 51,9 відсотка голосів. Уряд Великої Британії планує вихід країни із Європейського Союзу на початку 2019 року. Міністр Ліам Фокс, який відповідає в новому уряді за переговори з ЄС про торгові угоди, в інтерв'ю газеті Sunday Times позначив в якості зразкової дати Brexit 1 січня 2019.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-