Олланд і Путін проведуть переговори на G20 вночі

Олланд і Путін проведуть переговори на G20 вночі

Укрінформ
Президент Франції Франсуа Олланд проведе двосторонню зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним під час якої обговорюватиметься ситуація в Україні та Сирії у кулуарах саміту G20 в китайському місті Ханчжоу о 23:15 за Києвом.

Про це поінформував сьогодні Єлисейський палац, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«О 22:15 (за Парижем) відбудеться двостороння зустріч (президента Франції Франсуа Олланда) з Володимиром Путіним, Президентом Російської Федерації», - йдеться у порядку денному роботи французького лідера на саміті G20.

Зустріч президентів відбудеться після офіційних заходів та 1-го пленарного засідання саміту «Двадцятки», темою якого є посилення координації міжнародної політики та пошук нових шляхів економічного зростання.

Напередодні Олланд у ході виступу перед французькими послами заявляв, що у Ханчжоу він має намір зустрітися з Путіним і обговорити ситуацію в Україні та Сирії. «Франція повинна сприяти вирішенню цілого ряду конфліктів, але Росія також має відігравати свою роль. Я маю на увазі, звичайно, українську кризу, яку я описав, але я також думаю, що те, що відбувається в Сирії, і це важливо, Росія може стати гравцем в переговорах, а не дійовою особою (у протистоянні - Ред.)», - підкреслив він. 

Раніше тристоронню зустріч Путіна, канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда на саміті G20 було скасовано. Як уточнила російська сторона, Путін зустрінеться з ними окремо: 4 вересня - з Олландом, а наступного дня - з Меркель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-