Російський Мінфін із Центробанком переведуть у режим воєнного часу

Російський Мінфін із Центробанком переведуть у режим воєнного часу

Укрінформ
Міністерство оборони РФ влаштує "Банку Росії", Мінкомзв'язку, Мінфіну, Мінпромторгу і Росрезерву раптову перевірку готовності до роботи в умовах воєнного часу.

Про це повідомляється на сайті оборонного відомства РФ.

"Під час заходів раптової перевірки виконуються мобілізаційні заходи з призовом громадян із запасу, у тому числі резервістів, постачання автомобільної техніки і формування військових частин територіальної оборони в Південному, Центральному військових округах і на Північному флоті", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, передбачається, що в рамках перевірки "польові установи Банку Росії" братимуть участь у вирішенні питання про фінансове забезпечення військ, що перебуваюьть поза постійними пунктами дислокації.

"Також планується перевірити готовність ряду підприємств оборонно-промислового комплексу півдня Росії до виконання покладених мобілізаційних завдань на поставку та ремонт озброєння, військової та спеціальної техніки в інтересах створюваних угруповань військ (сил)", - зазначають у Міноборони РФ.

При цьому у відомстві нагадали, що в Росії згідно з указом Президента проводиться експеримент з упровадження нової системи підготовки та накопичення мобілізаційних людських ресурсів.

Нагадаємо, минулого тижня президент РФ Володимир Путін оголосив раптову перевірку боєздатності збройних сил. Військдо має бути приведене в повну боєготовність з 25 по 31 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-