Автовиробники у Канаді готуються до загального страйку

Автовиробники у Канаді готуються до загального страйку

Укрінформ
Працівники галузі машинобудування Канади готові оголосити страйк у разі відсутності нової трудової угоди з «Великою детройтською трійкою».

Про це йдеться у повідомленні на сайті трудової спілки Unifor, яка представляє інтереси більше 310 тис працівників.

«Своїм голосуванням працівники кожного підприємства «Великої детройтської трійки» (General Motors Co, Fiat Chrysler Automobiles і Ford Motor Co - Ред..) уповноважили переговорну групу Unifor на ініціювання страйку, якщо дійти справедливого рішення до 19 вересня не вдасться», - йдеться у повідомленні.

Спілка хоче домогтися для своїх членів вищих зарплат і вимагає у автовиробників збільшення інвестицій у канадські підприємства. «Представники працівників від кожного з трьох виробників автомобілів одноголосно проголосували за те, аби зробити інвестування в Канаду, зокрема відкриття ліній для нової продукції, пріоритетом у перемовинах», - наголосили в об'єднанні працівників.

Unifor – найбільша трудова спілка Канади, членами якої є понад 310 тис осіб, у тому числі близько 23 тис – працівників «Детройтської трійки». Саме 19 вересня закінчується чинний контракт Спілки з автовиробниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-