Спір Volkswagen з постачальниками коштував йому 22 тисяч авто

Спір Volkswagen з постачальниками коштував йому 22 тисяч авто

Укрінформ
Спір німецького автовиробника Volkswagen (VW) з постачальниками комплектуючих призвів до недовипуску  щонайменше 22 тисяч машин.

Про це інформує Suedwestrundfunk.

"Через спори з двома постачальниками Volkswagen міг, мабуть, не скласти заплановані 22 тисячі автомобілів", - йдеться у повідомленні.

В одному лише Вольфсбурзі, на головному підприємстві концерну, не зійшли з конвеєра 20 тисяч авто моделі Golf, які могли б бути складені за час простоювання. Скільки саме, з погляду фінансів VW, коштував цей спір, офіційно не повідомляється, але експерти галузі говорять про більш як 100 мільйонів євро.

Як повідомляв Укрінформ, конфлікт стався з постачальниками оббивки сидінь і компонентів трансмісії, компаніями Car Trim і ES Automobilguss, що входять до групи Prevent. В результаті був припинений випуск найпопулярнішої моделі виробника - Golf, майже 30 тисяч працівників на 5 німецьких заводах найбільшого у світі автовиробника було тимчасово переведено на скорочений робочий день. Спір, за запевненням Volkswagen, вдалося врегулювати під час 20-годинних переговорів в ніч з понеділка на вівторок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-