«ПАРНАС» обіцяє домагатися імпічменту Путіна

«ПАРНАС» обіцяє домагатися імпічменту Путіна

Укрінформ
Російська опозиційна партія «ПАРНАС», що бере участь у кампанії з виборів до Державної Думи, має намір у разі проходження до парламенту і формування фракції домагатися імпічменту президента Росії Володимира Путіна.

Про це на брифінгу в Москві заявив блогер і громадський діяч В'ячеслав Мальцев, повідомляє Крим.Реалії.

Мальцев заявив, що йде в Держдуму разом з ПАРНАСом, хоча і не є членом цієї партії, тому що хотів би сприяти скасуванню багатьох обмежувальних законів, прийнятих російським парламентом, які Мальцев і його однодумці називають антиконституційними.

Однак завдання з оголошення імпічменту Володимиру Путіну Мальцеву представляється першочерговим.

«Ще головнішим буде імпічмент Путіна. Ми всі згодні з тим, що далі Росія не те що розвиватися, а навіть не може загнивати з Путіним. З Путіним Росії не буде – це наша спільна думка, тому головна ідея, звичайно – це негайне відсторонення від влади Путіна конституційним шляхом за допомогою імпічменту», - говорить він.

В'ячеслав Мальцев, на думку багатьох спостерігачів, є найбільш суперечливою фігурою у виборчому списку партії, що представляє російську ліберальну опозицію. Він відомий своїми націоналістичними висловлюваннями і суперечливими заявами, які піддавалися критиці багатьма російськими демократами. Водночас колеги Мальцева з виборів до Держдуми говорять, що сподіваються на його стриманість і дотримання загальних принципів – про це нещодавно в інтерв'ю «Голосу Америки» сказав лідер партії ПАРНАС, колишній прем'єр-міністр Росії Михайло Касьянов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-