Російські ЗМІ

Російські ЗМІ "милуються" новим афоризмом Медведєва

Укрінформ
На зустрічі з російськими губернаторами у Пскові прем'єр-міністр Дмитро Медведєв відповів на їх скарги щодо відсутності грошей у регіонах.

Про це повідомляє газета "Псковская губерния".

"Прохання не розповідати про труднощі життя: це важко" ("Просьба не рассказывать о трудностях жизни: это сложно"), - сказав російський прем'єр губернаторам, які поскаржилися на відсутність грошей у регіонах.

У вівторок в ході робочої поїздки Медведєва до Пскова керівники регіонів скаржилися на труднощі з бюджетами і просили держпідтримки, однак прем'єр заявив, що "по-хорошому, кожен регіон повинен заробляти свої доходи сам" і, зокрема, запропонував Псковській області розвивати туризм.

Лінгвісти кажуть, що нова гучна цитата глави російського уряду "Не розповідайте про труднощі життя: це важко", що поширюється в мережі, може наздогнати за популярністю його попередні афоризми на фінансову тему.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці травня, відповідаючи на скарги жителів Криму на низькі пенсії, російський прем'єр заявив, що в країні немає грошей, попросив кримчан "триматися" і побажав їм гарного настрою і здоров'я. Інший скандал виник після відповіді Медведєва на запитання учителя з Дагестану про низькі зарплати. Прем'єр порадив учителям або "йти у бізнес", або "змиритися".

Після цього висловлювання в інтернеті з'явилася петиція за відставку Медведєва, яка на цей час набрала близько 280 тисяч підписів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-