Людину, яка обнімається з Путіним, не можна обирати президентом - Байден

Людину, яка обнімається з Путіним, не можна обирати президентом - Байден

Укрінформ
Віце-президент США Джозеф Байден назвав Дональда Трампа загрозою для національної безпеки США та найбільш неосвіченим кандидатом за всю історію Америки, який принижує союзників та обнімається з диктаторами.

Про це Байден заявив у серед, виступаючи на Загальнонаціонального з'їзді демократів у Філадельфії, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми живемо у складному й мінливому світі. Загрози є надто великими, час дуже нестабільним, щоб дозволити Дональду Трампу стати президентом Сполучених Штатів. Жоден із номінантів від основних політичних партій (республіканської або демократичної – ред.) в історії цієї країни не був таким неосвіченим та найменш готовим для того, щоб забезпечувати нашу національну безпеку", - заявив віце-президент США.

Він підкреслив, що американці не можуть обрати людину, яка використовує їхні страхи щодо ІДІЛ та інших терористів та немає жодних планів, як більше убезпечити країну. Натомість, як підкреслив Байден, Трамп з усією його риторикою в буквальному сенсі робить Америку менш безпечною.

"Ми не можемо обрати людину, яка принижує наших союзників, обіймаючи диктаторів таких як Володимир Путін; людину, яка прагне посіяти розкол в Америці задля власної вигоди; людину, яка вводить у оману своїми хвастощами сили. Ми, як американці, просто не можемо дозволити цьому статися", – заявив Байден.

У цьому зв'язку він виступив на підтримку кандидата Гілларі Клінтон, яку назвав досвідченим і розумним політиком, яка засвідчила це впродовж всієї своєї політичної кар'єри.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-