У Туреччині арештували ще 32 чиновників

У Туреччині арештували ще 32 чиновників

Укрінформ
У ході спецоперації, проведеної в чотирьох районах турецької провінції Ізмір, було затримано 32 працівники суду та пенітенціарної служби, нібито причетних до діяльності терористичної організації Фетуллаха Гюлена (FETO).

Про це повідомило Haberler.

«В ході розслідування діяльності FETO, яке було почате після перевороту, в чотирьох адмінрайонах провінції Ізмір було затримано 32 службовців, які працювали в судовій системі та структурах відбуття покарань», - повідомили у департаменті з боротьби з тероризмом поліції Ізміру.

За даними правоохоронців, затримані планували спровокувати безлад у тюрмах, які мали спричини втечі злочинців, аби збільшити напругу в ході здійснення держперевороту.

Як відомо, вчора офіційне турецьке інформагентство Anadolu заявило, що в освітній, культурній сферах та ЗМІ в Україні діяли та продовжують діяти структури, що мають зв'язок із терористичною організацією Фетуллаха Гюлена (FETO). Пізніше представники закладів, про які згадувало Anadolu, спростували ці звинувачення, вказавши, що агенція використала їх у політичних іграх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-