Трамп залишив спічрайтера, яка вдалася до плагіату в промові його дружини

Трамп залишив спічрайтера, яка вдалася до плагіату в промові його дружини

Укрінформ
Спічрайтер президентської кампанії мільярдера Дональда Трампа 65-річна Мередіт Маківер у середу публічно зізналася, що запозичила частину тексту для промови Меланії Трамп з виступу 8-річної давнини нинішньої першої леді США Мішель Обами.

Однак Трамп не став її звільняти за це, пише центральне американське видання The Washington Post.

"Мередіт МакІвер, працівник кампанії, оцінена Дональдом Трампом за її розсудливість та письменний стиль, у середу заявила про свою відповідальність за плагіат у частині промови Меланії Трамп під час Національного з'їзду Республіканської партії", - пише газета.

Натомість МакІвер не була звільнена.

"Вчора я подала заяву на звільнення на ім'я містера Трампа і сім'ї Трампа, але вони відхилили її. Містер Трамп сказав мені, що люди роблять ненавмисні помилки, і що ми вчимося та зростаємо на цьому досвіді", - зазначила спічрайтер кампанії.

Цей вчинок Трампа дав рідкісну можливість заглянути в закриту та глибоко особисту культуру його нью-йоркського конгломерату нерухомості "Trump Organization", де троє його дорослих дітей служать в якості керівників, а багато штатних працівників описують себе як частину родини з домінуючим патріархом, йдеться в публікації.

Цим самим, припускає видання, Трамп дає зрозуміти, що те, як він особливо керує приватною компанією, може стати проекцією того, як він керуватиме Білим домом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-