Загублене під час теракту в Ніцці немовля знайшли через Фейсбук

Загублене під час теракту в Ніцці немовля знайшли через Фейсбук

Укрінформ
Французька родина, яка загубила через паніку та тисняву у натовпі після теракту у Ніцці своє восьмимісячне немовля, знайшла його через Facebook.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції, про деталі щасливої історії пише французьке видання Le Nouvel Observation.

"Родина загубила свою дитину в паніці, що сталася одразу після теракту скоєною чоловіком за допомогою великої вантажівки, що врізалася у натовп на Англійській набережній в Ніцці, 14 липня. Але завдяки оголошенню в Facebook немовля невдовзі знайшли", - пише видання.

За даними ЗМІ, тисячі людей швидко зреагували на оголошення у соцмережі подружньої пари, поширивши їхні контактні дані. "Ми загубили нашу дитину віком вісім місяців у синій колясці, якщо хтось бачив її або забрав, зателефонуйте за номером 06 ...", - йшлося у дописі.

Кілька напружених нічних годин для пари закінчилися щасливо. Дитина знайшлася, ціла і неушкоджена, про що мати одразу написала у соціальній мережі. "Спасибі Facebook і всім, хто допоміг нам і надіслав повідомлення з підтримкою", - написала щаслива мама.

Нагадаємо, що під час святкового салюту увечері 14 липня приблизно о 23:30 (за Києвом) велика біла вантажівка на повному ходу врізалася в натовп людей на Англійській набережній Ніцци. Автомобілем керував водій, який спрямував транспортний засіб на тротуар, де у цей час знаходилися сотні людей. Вантажівка встигла проїхати 2 км, збиваючи на своєму шляху людей. Лише через півгодини цього кривавого руху водій зупинив авто навпроти готелю Westminister. Поліція, яка прибула на місце теракту, застрелила водія. У місці одразу було оголошено антитерористичну операцію. Усі правоохоронні органи та рятувальні служби переведені у режим вищого ступеню терористичної загрози. У результаті теракту загинуло щонайменше 80 осіб, 18 перебуває у тяжкому стані, сотні людей поранені.

Фото: facebook.com/tiavounette

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-