Трамп домовляється з Крузом про об'єднання голосів - ЗМІ

Трамп домовляється з Крузом про об'єднання голосів - ЗМІ

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у четвер зустрівся в Капітолії зі своїм колишнім непримиреним суперником по виборчих перегонах, сенатором Тедом Крузом.

Це була перша зустріч політиків після того, як Круз припинив свою кампанію, передає телеканал ABC News.

"За інформацією джерел, Дональд Трамп і Тед Круз вирішили об'єднатися, щоб попрацювати над кількома політичними питаннями, по яких вони мають згоду", - зазначається в повідомленні.

Сам же Круз назвав зустріч "позитивною й продуктивною", зауваживши, що із задоволенням прийняв запрошення Трампа виступити на партійному з'їзді.

Водночас, сенатор зауважив, що під час його розмови з Трампом питання можливої підтримки кандидата не обговорювалося.

Крім двох політиків на зустрічі також були присутні, у тому числі, голова Національного комітету Республіканської партії (фактично, голова партії) Райнс Прібус та керівник виборчої кампанії Трампа Пол Манафорт. Це, очевидно, розширило коло організаційних питань стосовно подальшої стратегії кандидата від республіканців і самої партії.

Тим часом, спікер Палати представників Пол Райян назвав зустріч "великою". За його словами, це була важлива нагода отримати додаткову інформацію про кампанію кандидата Трампа та поставити йому запитання, які хвилюють американців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-