Штати після терактів у Багдаді пообіцяли посилити боротьбу з ІДІЛ

Штати після терактів у Багдаді пообіцяли посилити боротьбу з ІДІЛ

Укрінформ
Сполучені Штати рішуче засудили подвійний теракт у Багдаді та пообіцяли збільшити зусилля, спрямовані на знищення терористичного угруповання "Ісламська держава", зокрема, на території Іраку.

Про це йдеться в офіційному повідомленні речника Ради національної безпеки США Неда Прайса, оприлюдненого в неділю Білим домом, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Сполучені Штати рішуче засуджують жахливі терористичні акти "ІДІЛ", що сталися в Багдаді вчора ввечері та забрали життя понад сотні людей, у тому числі, сімей, які зібралися на Рамадан і тих, хто приєднався до мільйонів людей по всьому світу, щоб подивитися чемпіонат Євро", - йдеться в офіційному документі.

При цьому підкреслюється, що Сполучені Штати "залишатимуться єдиними" з іракським народом і урядом у спільних зусиллях зі знищення "ІДІЛ".

"Ці напади тільки зміцнюють нашу рішучість підтримувати іракські сили безпеки, оскільки вони продовжують повертати територію з-під окупації "ІДІЛ", так само ми й надалі нарощуватимемо наші зусилля зі знищення терористичної мережі "ІДІЛ" та її лідерів", - наголосили в адміністрації США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-