ЗМІ: Один з російських футбольних ультрас воював за терористів

ЗМІ: Один з російських футбольних ультрас воював за терористів "ДНР"

Укрінформ
Журналіст Кім Сенгупта під час заворушень в Марселі на Євро-2016 впізнав серед російських уболівальників бойовика терористичної угруповання "ДНР", якого він бачив в 2014 році на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє британське видання Independent.

Сенгупта стверджує, що російського "фаната" на ім'я Микола, він уже зустрічав два роки тому в Слов'янську і Краматорську, де той, за його словами, "надавав допомогу" пораненим бойовикам.

"Два роки тому, в містах Слов'янськ і Краматорськ, в східній частині України, Микола розповідав мені, що він знаходиться там, щоб допомагати постраждалим в ході бойових дій, а не брати участь в бою. Тепер він наполягає на тому, що він знаходиться у Франції, щоб просто подивитися футбол і не шукати будь-яких проблем", - констатував журналіст.

Російський "уболівальник" також розповів журналісту, що багато фанів, які брали участь у заворушеннях в Марселі, займаються бойовими мистецтвами.

Нагадаємо: у перший день Євро-2016 в Марселі російські фанати влаштували масові бійки з англійськими уболівальниками. Дисциплінарний комітет УЄФА попередив керівників футбольної делегації РФ, що в разі повторення таких подій збірну можуть відсторонити від участі в турнірі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-