Поліція відпустила 11 російських ультрас, більшість - досі за гратами

Поліція відпустила 11 російських ультрас, більшість - досі за гратами

Укрінформ
Одинадцять із 43 російських футбольних фанатів та водій автобуса були звільнені поліцією Марселя після того, як їх допитали у зв’язку з насильством проти англійських уболівальників, що сталося під час першого для Росії та Англії матчу фінальної частини Євро-2016.

Решта затриманих продовжують перебувати під вартою після арешту автобуса з росіянами напередодні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поліція Марселя випустила на волю 11 з 43 російських уболівальників, автобус з якими затримали напередодні за підозрою у причетності до насильницьких дій проти англійських шанувальників футболу. Громадяни РФ, які залишилися у поліції, можуть перебувати під вартою до 48 годин з часу затримання до висунення їм звинувачення", - зазначає агентство AFP.

Раніше повідомлялося, що французька поліція затримала у вівторок за 170 км від Марселя автобус з групою російських уболівальників, які прямували в Лілль. За словами префекта французького департаменту Приморські Альпи, поліція має "достатньо доказів щодо причетності частини затриманих росіян до бійок в Марселі".

Другий матч збірної РФ на груповому етапі Євро-2016 відбудеться сьогодні о 16:00 за Києвом у Ліллі. Напередодні в УЄФА умовно дискваліфікували російську команду з футболу. У випадку повторних порушень з боку російських ультрас дискваліфікація набуде чинності, і збірна РФ змушена буде залишити чемпіонат. Попри таку загрозу, французькі ЗМІ повідомляють, що у вівторок, за день до матчу зі Словаччиною, у Ліллі сталася нова бійка за участю російських і англійських хуліганів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-